Best-Házak

Magunkról

Cégem megalapítása előtt, családi vállalkozások tapasztalatai alapján, jelentős szakmai, gazdasági és jogi ismereteket szereztem és ezeket építettem be rendszerünkbe.

Szüleim, nagyszüleim, sőt elődjeik, az 1900-as évek elejétől építőiparban dolgoztak, építőmesterként, azt követően építészmérnökként, tervezői, valamint generálkivitelezői minőségben.

Érd város folyamatos fejlesztésében 1930-tól tevékeny részt vállaltak középületek, iskolák, lakóépületek tervezésében és kivitelezésében.

Ezen előzmények birtokában, amikor a cégalapítás mellet döntöttem, elegendő gazdasági és műszaki ismerettel rendelkeztem, ahhoz, hogy a jelen elvárásoknak megfelelően, az ügyfelek teljes körű igényeinek kielégítése mellett, korszerű ingatlanok valósulhassanak meg.

Best-Házak

Célkitűzésünk

Tudjuk, hogy az ingatlan mind az építtető, mind a vásárló számára jó befektetés.

Cégünk célkitűzése, hogy beruházásával elérhető áron és korszerű módon teljesítse a különleges igényeket is.

Cégünk minőséget képvisel a hazai ingatlanpiacon. Nem lakásokban hanem olyan emberközpontú otthonokban gondolkodunk, melyek az új lakást és/vagy ígéretes befektetést keresők számára egyaránt kedvező perspektívát kínálnak.

Igényeinkből fakadóan lakásainkat nem csupán a bennük való tartózkodásra, hanem az életre terveztük. Nem lakótérben, hanem életterekben gondolkodunk! Ennek megfelelően mind az épületek, mind pedig a lakások az emberközpontúság jegyében kerülnek kialakításra.

A lakásoknál olyan építéstechnológiát alkalmazunk, mely lehetővé teszi a falak többségének könnyű átrendezhetőségét, így a kivitelezés során egyes helyiségek elrendezése és elosztása rugalmasan alakítható a vásárló igényeinek megfelelően. A lakások napjaink elvárásai és a legmodernebb normák szerint kerültek megtervezésre.

Best-Házak

Találkozzunk nálunk!

Személyes megbeszélésre várjuk irodánkban ha megtetszett valamelyik projektünk.
Ezen a címen talál meg minket: 2030 Érd, Sárd utca 32.

Best-Házak

Rendezvények

2022 Május - Lakás kiállítás

2019 Május - Lakás kiállítás

Best-Házak

Partnereink