Kivitelező csapat

Beruházó cégünk harmadik generációs családi vállalkozás, 100%-ban magyar tulajdon. 2004. óta dolgozunk a lakóingatlan építésben.

A szakemberekkel, alvállalkozó cégekkel közel 20 éve, 2003 óta  végezzük közösen munkáinkat, maximális hatékonysággal, a határidők betartásával a Budai régióban.

Szakmai erősségünk, hogy minden felmerülő akár nem mindennapi igény esetén is nagy biztonsággal helyt állunk, referencia anyagunk áttekinthető.

Projectjeink maximális biztonságát garantálja, hogy kivétel nélkül összes beruházásunkat saját forrásból finanszírozzuk, hitel bevonása nélkül.
Jelenleg az ingatlan hasznosításban is nagy szerepet vállalunk, aktuális készleten lévő lakásaink,

ipari területeink száma bérbeadásra 80 db ingatlan.
2026. év végére ezen darabszám el fogja érni a 190 db egységet, amely szintén tartalmazni fogja 90 apartmanból álló, Törökbálinton épülő Prémium idősek otthona fejlesztést, amely egyedül álló lesz ezen területen.

Egyedülálló, panorámás, Privát, Exkluzív lakópark, külön bejáratú lakásokkal, saját parkosított kerttel.

Hamarosan 3 évtizedes szakmai tapasztalatainkat, beszállítói kapcsolatainkat a prémium szegmensben minden igényt kielégítő szintre emeltük.

Közel 300 fő szakképzett kivitelezővel dolgozunk.

Alapozástól a kerti munkáig teljes a lefedettség az Építőipari  kapcsolatrenszerben ezzel segítve, megkönnyítve  a kedves vevőink ingatlanokkal kapcsolatos feladatait

  • – szerkezet építés,
  • – szigetelések,
  • – vas szerelés,

– épület építésnél, külső munkák esetében,
– gépészet,
– elektromosság tekintetében független, felelős műszaki vezető veszi át és hagyja jóvá az egyes elvégzett megbízásokat, ezzel is garantálva, hogy csak minőségi munkát adunk ki a kezünkből.

Közel 300  szakképzett kivitelezővel dolgozunk.

BEST-HÁZAK

Építés alatt álló projektek

Tekints meg éppen aktuális építési projektjeinket és keressen magának megfelelő egyedülálló, panorámás, privát, exkluzív, külön bejáratú ingatlanját.

Lakáskereső