Impresszum Best-Házak Kft.

A 2001. évi CVIII. törvény – az Elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról – hatálybalépésével, kötelező minden honlapon impresszumot közzétenni. Az impresszum aloldalnak vannak bizonyos elemei, melyet minden honlap tekintetében fel kell tüntetni. Ezek a következők:

 

Üzemeltető Best Házak Kft.
Székhely 2030, Érd, Sárd utca 32.
Ügyfélszolgálat info@bestlakopark.hu, www.bestapartman.com
Cégjegyzékszám 13-09-166968
Nyilvántartó hatóság Cégbíróság
Adószám 24761651-2-13
Tárhely szolgáltatói adatok 500 Terry A Francois Blvd San Francisco, CA 94158

 

Jogi nyilatkozat

A honlap (www.bestapartman.com) weblap és kapcsolódó weblapok megnyitásával, Ön elfogadja az Impresszumban, Adatvédelmi Szabályzatban és Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat. A „Felhasználó” kifejezés a weboldalhoz mindenkor hozzáférő és/vagy azt felhasználó személyt jelenti.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldal teljes tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben meghatározott, szabad felhasználási eseteken kívüli módon, terjedelemben és mértékben nem használható fel, és a Felhasználó a weboldal látogatása, használata során köteles a szerzői jogi törvény szabályait betartani.

Felelősségvállalás

A Társaság és a Weboldal készítésében közreműködő harmadik fél, nem vállalnak felelősséget a weboldalhoz vagy a weboldalról valamely hivatkozás útján megnyitott más weboldalhoz való hozzáférésből, ezek használatából, használatára való képtelenségből, tartalmának változásaiból, illetve a használatból eredő károkozásért semmilyen felelősséget nem vállal.

Tiltott tevékenység

A Felhasználók nem végezhetnek a Társaság saját mérlegelési körében helytelennek tartott, és/vagy a weboldalra vonatkozó bármely jogszabály szerint jogellenes, avagy tiltott tevékenységet.

Adatvédelmi Tájékoztatóról bővebben ITT olvashat.

Az általunk használt sütikről ITT olvashatsz.